Tarieven


Full body tanning 
Een spray tanning voor je hele lichaam.                                                                      

 30


Face+ tanning 
Een spray tanning voor je gezicht en decollete. 

 
 15
Tanden bleken - korte behandeling
Opfris behandeling van 20 minuten
Deze behandeling bezorgt u een verzorgd en stralend gebit.
 
49
Tanden bleken - intensieve behandeling
Intensieve behandeling voor een optimaal resultaat. 
De korte behandeling wordt in overleg met u 2 of 3 keer herhaald om te komen tot een maximaal resultaat!
Deze behandeling duurt 40-60 minuten. 

99
   

Aanbieding

Boek je na jouw eerste full body tanning tanning binnen 2 weken een vervolgafspraak, dan betaal je voor de tweede behandeling slechts  20!
Boek je na jouw eerste face+ tanning binnen 2 weken een vervolgafspraak, dan betaal je voor de tweede behandeling slechts  10!

Vriendinnenkorting
Kom je tegelijk met je vriendin (of met je moeder of dochter) voor een full body tanning dan betalen jullie in totaal niet 60, maar 50! 


Kadotip!

Doe je vriend, vriendin, vader, moeder of collega een spray tan behandeling kado! Bij ons zijn waardebonnen verkrijgbaar voor zowel een full body tanning als voor een face+ tanning.

Koop ze bij ons in de salon (Dobbehof 41, Goutum) of mail jouw adres naar: sunsprayservice@gmail.com en wij zorgen dat je de waardebonnen krijgt toegestuurd. 

 

News

Vanaf 1 juli 2017 kun je bij SunSprayService Friesland ook terecht voor een verzorgd, stralend en witter gebit! De methode die gebruikt wordt is veilig, effectief en pijnloos en wordt uitgevoerd door Astrid Zeinstra, opgeleid en gediplomeerd voor het professioneel bleken van tanden.  
Volg jij onze facebook pagina al? Zoek ons op 'sunsprayservice' en like onze pagina. Zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, trends en aanbiedingen!
De drukste maanden van het spraytan seizoen zijn de maanden april tot oktober. Vlak voor de schoolvakanties is het vaak erg druk. Wij raden je aan op tijd jouw afspraak vast te leggen om teleurstellingen te voorkomen. De ervaring leert dat het meestal wel lukt om een voor jou passende tijd af te spreken! We zien je graag, tot snel!
Donderdagavond 23 maart namen wij met SunSprayService Friesland deel aan de Ladiesnight bij voetbalclub Frisia. Wat een geweldige avond hebben we gehad. Vele dames hebben een proef spraytan gehad en daarnaast zijn er 3 fullbody kadobonnen gewonnen tijdens de loterij! Wij zien jullie graag terug in onze salon in Goutum. Tot snel!
Onze salon is geopend op elke werkdag van 17.30-21.00 uur. Op woensdag, zaterdag en zondag zijn er ook overdag mogelijkheden. Bel, app of sms om een afspraak te maken op een voor jou geschikte tijd! We zijn erg flexibel!
Sun Spray Service officieel van start in Goutum!