Volg ons op Facebook

27-04-2017
Volg jij onze facebook pagina al? Zoek ons op 'sunsprayservice' en like onze pagina. Zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, trends en aanbiedingen!

 

News

De Coronacrisis zet ook sunsprayservice Friesland op zijn kop! Helaas is het voor ons niet haalbaar om aan alle RIVM maatregelen te voldoen en we hebben dan ook moeten besluiten om dit seizoen niet te spraytannen.
We hopen dat we in het voorjaar van 2021 weer terug zijn naar het nieuwe normaal en voorzie ik jullie heel graag weer van een mooi bruin kleurtje. 
Ik wens jullie veel gezondheid en zie jullie graag zodra het weer kan!
Van 5 t/m 18 augustus hebben wij vakantie! Vanaf woensdag 21 augustus kan je weer bij ons terecht!
De zomer is in volle gang en daar hoort een lekker bruin tintje bij! Wil jij dat ook? Dat kan elke woensdagochtend tussen 10-12 uur of op donderdagmiddag na 16.30 uur. We zien je graag op de Wagnerstraat 11 in de winkel van Angelique Mode&Meer. 
Volg jij onze facebook pagina al? Zoek ons op 'sunsprayservice' en like onze pagina. Zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, trends en aanbiedingen!
De drukste maanden van het spraytan seizoen zijn de maanden april tot oktober. Vlak voor de schoolvakanties is het vaak erg druk. Wij raden je aan op tijd jouw afspraak vast te leggen om teleurstellingen te voorkomen. De ervaring leert dat het meestal wel lukt om een voor jou passende tijd af te spreken! We zien je graag, tot snel!
Donderdagavond 23 maart namen wij met SunSprayService Friesland deel aan de Ladiesnight bij voetbalclub Frisia. Wat een geweldige avond hebben we gehad. Vele dames hebben een proef spraytan gehad en daarnaast zijn er 3 fullbody kadobonnen gewonnen tijdens de loterij! Wij zien jullie graag terug in onze salon in Goutum. Tot snel!
Sun Spray Service officieel van start in Goutum!