Vakantie: 4 oktober weer welkom!

12-09-2018
Na een prachtige zomer waarin we vele dames van een bruine kleur hebben voorzien, gaan wij er even tussenuit! Donderdagavond 4 oktober ben je weer van harte welkom!

 

News

Na een prachtige zomer waarin we vele dames van een bruine kleur hebben voorzien, gaan wij er even tussenuit! Donderdagavond 4 oktober ben je weer van harte welkom!
Inmiddels zijn we helemaal gewend op onze nieuwe lokatie en het is fijn om te merken dat veel klanten de weg naar de Wagnerstraat ook weten te vinden! Dit jaar spraytannen we de hele zomer door op elke donderdagavond vanaf 17.30 uur! Welkom!
In verband met onze verhuizing zijn wij gesloten van 24 mei - 6 juni 2018. Vanaf 7 juni bent u weer van harte welkom op onze nieuwe locatie aan de Wagnerstraat 11 in Leeuwarden!
Wij gaan verhuizen van Goutum naar Leeuwarden. Vanaf 7 juni is onze salon gevestigd bij Angelique Mode&Meer (Wagnerstraat 11). Je kunt daar elke donderdagavond op afspraak terecht tussen 17.30 en 20.00 uur! Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig.
Volg jij onze facebook pagina al? Zoek ons op 'sunsprayservice' en like onze pagina. Zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, trends en aanbiedingen!
De drukste maanden van het spraytan seizoen zijn de maanden april tot oktober. Vlak voor de schoolvakanties is het vaak erg druk. Wij raden je aan op tijd jouw afspraak vast te leggen om teleurstellingen te voorkomen. De ervaring leert dat het meestal wel lukt om een voor jou passende tijd af te spreken! We zien je graag, tot snel!
Donderdagavond 23 maart namen wij met SunSprayService Friesland deel aan de Ladiesnight bij voetbalclub Frisia. Wat een geweldige avond hebben we gehad. Vele dames hebben een proef spraytan gehad en daarnaast zijn er 3 fullbody kadobonnen gewonnen tijdens de loterij! Wij zien jullie graag terug in onze salon in Goutum. Tot snel!
Onze salon is geopend op elke werkdag van 17.30-21.00 uur. Op woensdag, zaterdag en zondag zijn er ook overdag mogelijkheden. Bel, app of sms om een afspraak te maken op een voor jou geschikte tijd! We zijn erg flexibel!
Sun Spray Service officieel van start in Goutum!